Valdoek huren

De Magic FX Power Drop is een te huren valdoek systeem welke per stuk of per 10 in een set aan u worden aangeboden. Het zeer betrouwbaar maar simpel valdoek systeem maakt gebruik van het normale stroomnet. Nadat de Magic FX Power Drop spanning krijgt door middel van de omgezette schakelaar klappen de haken open waarna het doek naar beneden valt.

De meeste doeken hebben metalen ringen zoals een backdrop doek. Op de Power Drops van het valdoek systeem zitten haken bevestigd waaraan u de doeken met metalen ringen bevestigt. Mocht u het valdoek systeem willen huren maar uw wenselijke valdoek heeft geen metalen ringen, dan is dat geen enkel probleem. Bij het huren van dit valdoek systeem worden tevens gordijn klemmen meegeleverd zodat het doek makkelijk bevestigd kan worden. Het is van belang dat de valdoek Power Drops niet verder dan 1 meter uit elkaar hangen. Dit houdt gemakshalve in dat u bijvoorbeeld voor 9 meter valdoek, 10 Magic FX Power Drops dient te gebruiken.

Valdoek huren
Valdoek magicFX

Valsysteem huren

De lichten worden gedimd en de muziek zwelt aan, de spanning stijgt tot deze doorbroken wordt met het vallen van het doek. Het startsein voor een sensationele show, voorstelling of lancering. U wilt op een spectaculaire manier een nieuw product onthullen of uw gasten verrassen met een band of dj. Het Drop FX Systeem is hier uitstekend voor in te zetten. Op exact het juiste moment laten de Power Drops het valscherm los. Perfect te combineren met onze andere special effects zoals lasers, smoke of een CO2 machine.

Voor iedere gelegenheid of evenement waar u een verrassingselement aan wilt toevoegen is het powerdrop scherm een goed idee. U kunt hierbij denken aan het onthullen van: objecten, een band of dj, een dansgroep, toneelvoorstelling, nieuwe producten of het loslaten van ballonnen in een net.

Valdoek huren bij RentFX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt dit toffe product?

Blijf op de hoogte van ...

Wil jij ook graag een beetje spanning? Schrijf je in en ontvang leuke extra’s! 

Valdoeken huren

Een valdoek huren is uiteraard pas functioneel inclusief een valdoek! Wilt u een valdoek huren maar dan inclusief het complete systeem zoals een truss banner frame of truss brug voor het ophangen van het valdoek systeem? Neem dan contact met ons op, zodat we een geheel passende offerte opmaat kunnen maken!