Rookmachine huren

Door een rookmachine te huren creëert u een spectaculaire, mysterieuze sfeer op uw evenement. Het geeft een extra dimensie aan optredens en shows, maar het is ook een fantastisch special effect voor op de dansvloer. Zo zijn er zelfs rookmachines met Led lichteffect beschikbaar.

Rookmachines voor grote en kleine evenementen

RentFX verhuurt rookmachines met een variatie in bereik, voor grote en kleine ruimtes. U heeft de keus uit praktische, zeer eenvoudig te bedienen rookmachines en Smoke FX machines voor professioneel gebruik. De machines hebben een of meerdere bedieningsmogelijkheden, bijvoorbeeld met een afstandsbediening of vanuit uw DMX paneel. Voor ieder evenement hebben wij een geschikte Smoke FX rookmachine.

De specificaties van onze Smoke FX rookmachines

Bij RentFX weten we exact welke rookmachine het best past bij uw evenement of feest. Vraag ons gerust naar de verschillende modellen. Hieronder vindt u de verschillende beschikbare modellen, bekijk de specificaties van ieder model.

Rookmachine combineren met special effects

Voor een echt sensationele show, optreden of presentatie combineert u het rookeffect met onze andere special effects. Zo kunt u nevel of rook combineren met de Laser FX, Drop FX valscherm of de Confetti FX.

RentFX

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rentfx.nl.

T: +31 (0) 20 492 22 06 / M: +31 (0) 653 450 106
Scheepsbouwersweg 1D / 1121 PC Landsmeer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search