Rookmachine huren

Rookmachines worden voornamelijk gebruikt om de zichtbaarheid van de lichtstralen van uw lichtshow te verbeteren. Uiteraard creëert een rookmachine ook een gaaf effect voor verschillende themafeesten zoals halloween, jungletuinen of op carnavalswagens, brandoefeningen en het nabootsen van rook uit een schoorsteen. 

Wanneer je een rookmachine gaat huren, kun je een hele hoop verschillende rookmachines tegen komen in verschillende prijsklassen. Dit bepaalt voornamelijk de output en de afstand die de rook aflegt. Een machine voor veel rook, weinig rook of bijvoorbeeld laag hangende rook. Zelfs voor een rookmachine met LED verlichting kun je bij ons terecht. Ook zijn onze rookmachines voor een hoop verschillende evenementen geschikt. Er is een hele hoop mogelijk.

Club evenement
Rook effect op het podium

Hoe werkt een rookmachine?

Een rookmachine huren is natuurlijk leuk, maar weet jij ook hoe zo een rookmachine werkt? Een rookmachine is een apparaat dat zorgt voor stoom, wat lijkt op rook van verbranding. Een rookmachine wordt gebruikt bij speciale effecten in films, in discotheken en bij evenementen. Wil jij een rookmachine huren? Dan wil je vast ook wel weten hoe een rookmachine werkt. De rook die uit een rookmachine komt is eigenlijk gewoon zichtbaar gas. Door bijvoorbeeld het verwarmen van water zie je talloze kleine druppeltjes in de lucht hangen. Deze vormen dan het rook effect! Ook kun je bij ons extra vloeistof kopen! Wij gebruiken verschillende soorten vloeistoffen voor onze rookmachines. Voor een ‘normale’ rookmachine gebruiken wij altijd ‘Pro Smoke Super ZR mix’ Dit is dikke rook die lang zal blijven hangen in normale omgeving. Verder hebben wij een CO2 imitator die rook produceert die juist niet lang blijft hangen.

CO2 FX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Wil jij ook de beste rook op jouw evenementen? Schrijf je dan snel in! 

Verbruiksartikelen

Een rookmachine huren, en hoe zit het dan met de vloeistof? Een rookmachine krijg je bij ons altijd gevuld mee. Wanneer je extra vloeistof nodig hebt dien je deze er zelf bij te bestellen! Nu vraag je je natuurlijk af welke rook je nodig hebt. Het is eigenlijk heel simpel. Voor alle rookmachines gebruiken wij de Showtec High Density vloeistof. Deze gebruiken wij omdat deze wat dikker is en lang blijft hangen. Wanneer je dit niet wilt zou je de Regular variant kunnen gebruiken. Voor onze Jem Hazers gebruiken wij de C+ vloeistof. Mocht je geen idee hebben wat je nodig hebt kun je altijd contact met ons opnemen!