Over ons

De laatste jaren is het gebruik van special effects op een festival of evenement booming business. Sterker nog, we kunnen ons geen evenement meer voorstellen zonder de vlammenwerpers, de confetti of de CO2 pluimen. Waarschijnlijk zit het in ons DNA. Waren we als kind al gefascineerd door verhalen over vuurspuwende draken, was geen feestje compleet zonder slingers of het uitstrooien van gekleurde papiersnippers over ieders hoofd, als volwassenen willen we die sensatie opnieuw beleven. Maar dan in het groot. Ons team is gespecialiseerd in de special effects die dat waarmaken!

Het is een feit. Sinds juli 2019 is RENTFX een onderdeel van Luxonos en lichtgeluidhuren! Precies 10 jaar na de oprichting van RentFX en 9 jaar na de oprichting van Luxonos slaan wij de handen ineen. Vanaf nu kun je ook voor de dikste special FX bij ons terecht! Wat betekent dit voor jou? Het is voor ons nu nóg makkelijker geworden om een compleet evenement te verzorgen. Voor de klanten van Rent FX houdt dit in dat ze 24/7 kunnen bellen met vragen of om gewoon even gedag te zeggen! Kortom: wat een feest, we zijn sneller, hebben een groter assortiment en de hele week beschikbaar! 

ADE Olivier heldens
Valdoek huren

Blauwe helden!

Zo noemen we onze medewerkers! Stuk voor stuk helden waarop je kan bouwen. Luxonos streeft ernaar om de beste oplossingen te bieden op het gebied van licht, geluid, special effects voor al uw projecten en evenementen. Wij zijn te onderscheiden van andere licht- en geluidsbedrijven door ons oog voor service en de combinatie als full-service audiovisuele dienstverlener voor zowel privé, zakelijke als publieke evenementen. De audiovisuele techniek wordt gerealiseerd op basis van uw wensen of uw technische plan en wij zorgen voor de naadloze integratie voor uw evenement.