Hazer huren

Een hazer is een speciale rookmachine die rook produceert dat vergelijkbaar is met lichte mist. Je ziet de lichte mist niet, maar als je met een lamp in de mist schijnt dan zie je de bundel van deze lamp wel erg mooi. Een hazer is ideaal om te gebruiken wanneer je geen rook wilt zien, maar wel de lichtbundels. Bekijk al onze hazers hier onder! Wanneer je bij ons een Hazer uit gaat kiezen is er eigenlijk maar een aspect waar je rekening mee moet houden. Dit is de grote van je evenement. Voor een kleine show raden wij de Martin Jem Compact Hazer aan. Voor een middelgrote show raden wij een Jem K1 Hazer aan en wanneer je een hazer gaat gebruiken voor een grotere show zoals bijvoorbeeld een theatershow, dan raden wij aan om de MDG Hazer te huren. Naast het verschil in output levert deze MDG Hazer ook een mooier effect af. Dit komt door de fijne mix van CO2 en vloeistof samen.

Club evenement
Hazer op boot feest

Hoe werkt een hazer?

Hazers maken anders dan een rookmachine niet gebruik van een krachtige pomp, zoals in een rookmachine. Bij een hazer hoeft de rook ook niet met veel kracht uit de machine te komen. Hazers maken altijd gebruik van een ventilator die nadat de rook de machine verlaten heeft dit direct zal vernevelen. Doordat de hazer geen dikke rook uitblaast ontstaan geen dikke rookwolken, maar juiste een dunne nevel. Deze nevel is nauwelijks waarneembaar en is bedoeld voor de weerkaatsing van de lichteffecten. Licht weerkaatst namelijk goed op rook waardoor complete lichtbundels zichtbaar worden. Precies wat je wil tijdens een evenement om geen dikke rookwolken te krijgen.  

CO2 FX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Wil je ook mooie lichtstralen? Schrijf je dan in de nieuwsbrief. 

Verbruiksartikelen

Een hazer huren, en hoe zit het dan met de vloeistof? Een hazer krijg je bij ons altijd gevuld mee. Wanneer je extra vloeistof nodig hebt dien je deze er zelf bij te bestellen! Nu vraag je je natuurlijk af welke rook je nodig hebt. Het is eigenlijk heel simpel. Voor alle rookmachine gebruiken wij de Showtec High Density vloeistof. Deze gebruiken wij omdat deze wat dikker is en lang blijft hangen. wanneer je dit niet wilt zou je de Regular variant kunnen gebruiken. Voor onze Jem Hazers gebruiken wij de C+ vloeistof. Mocht je geen idee hebben wat je nodig hebt kun je altijd contact met ons opnemen!