T-Shirt shooter huren

De nieuwe toevoeging aan ons assortiment is de T-shirt Shooter, dit op Co2 werkende effect is zeer geschikt voor promotionele doeleinden. Met deze gun kunt u uw giveaways op spectaculaire manier aan uw gasten mee geven. Met de hoge druk die de Co2 cilinder afgeeft kunt u tot wel 15 meter een t-shirt het publiek in schieten of 2 t-shirts tot 12 meter. Ook andere zachte producten zijn mogelijk, te denken aan: kleine knuffels, kerstmutsen, nep-biljetten, flyers. Hiervan zijn de afstanden wisselend.

Valdoek huren
T-shirt shooter huren bij RentFX

Hoe werkt een T-shirt shooter?

Belangrijk is om van te voren de T-shirts voor te bereiden. De diameter van de T-shirt gun is 6,5cm. Als u het T-shirt vanuit beide kanten naar binnen vouwt, oprolt en vast zet door middel van 2 (dunne) elastieken behaalt de T-shirt gun het gewenste resultaat. Een t-shirt shooter ofwel promogun is een apparaat dat wordt voorzien van CO2 cilinders. Door middel van het CO2 gas kunnen er onder hoge druk zachte voorwerpen de lucht in worden geschoten. De besturing van de t-shirt schieter is handmatig en heeft een bereik van ongeveer 40 meter, afhankelijk van het volume en het type promotiemateriaal.

T-shirt shooter RentFX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!