Prijsuitreiking

Special FX huren voor een prijsuitreiking zal zeker een mooie meerwaarde bieden aan de show. Op TV programma’s zie je dat er vaak vuurwerk fonteinen of confetti de lucht in gaat om daarmee het moment nog groter te maken. Bezoekers en gasten worden door het gebruik van special FX tijdens prijsuitreikingen extra opgelaten en zullen enthousiaster reageren. Naast dat het een tof effect is voor de bezoeker levert het ook vaak mooie aftermovie’s en foto’s op die vervolgens massaal gedeeld kunnen worden. Ben je opzoek naar de juiste FX voor een prijsuitreiking neem dan eens contact met ons op om de diverse opties te bespreken. We denken graag met je mee om er een prachtig moment van te maken! 

Vlammen effect RentFX

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Maatwerk voor prijsuitreikingen! We denken graag mee om de winnaar of winnares compleet te verrassen met de FX naar keuze. Vaak zie je dat dit wordt gedaan met confetti, maar steeds meer klanten vragen om vuurwerk fonteinen zoals in de video hiernaast. Deze koudvuur fonteinen zijn speciaal ontwikkeld voor indoor gebruik en zijn compleet veilig.  

CO2 pluimen

Een schitterende regen van vuurwerk en confetti

Lichten gedimd, tromgeroffel, een naam op een envelop en een foto op het scherm, gevolgd door een explosie van special effects! Boven het podium knispert een vonkenregen over de hele breedte en vanuit het plafond daalt er een gouden confettiregen op de schouders van het klappende publiek neer. Het is prachtig om te zien op TV, maar het is met onze hulp ook op uw evenement mogelijk. Met onze Sparkular Fall’s kunnen wij een niet-brandbare vonkenregen laten neerdalen, en met onze Swirl Fan’s hangen er emmers met kilo’s aan confetti in de lucht die dit prachtig door de ruimte kunnen verspreiden en zo naar beneden laten dwarrelen. Onze FX specialisten kunnen dit in een mum van tijd voor uw prijsuitreiking neerzetten!

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Alles over uitreikingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!