Club evenement

RentFX verzorgt de meest uiteenlopende FX producties waarmee u uw evenement of show extra kracht geeft. Met special FX til je jouw evenement naar een hoger niveau. Voor club evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment. Naast het leveren van special effects, zoals CO2, confetti shooters of vlamsystemen, kunt u ook bij ons terecht voor een complete show, vaste installatie of levering van uw FX producten. Op zoek naar een partner die wekelijks de confetti en/ of CO2 komt bijvullen? Wij zorgen er graag voor dat u wekelijks als club de beste FX krijgt. Naast onze standaard effecten ontwikkelen wij graag voor uw bijzondere gelegenheid special effects op maat. Heeft u een bijzondere aanvraag voor uw evenement of voor bij u in de club, waar deskundige hulp nodig is voor de realisatie? Wij staan voor u klaar.

Club evenement
ADE 2019 confetti

FX op maat voor clubs

Bij diverse clubs zijn we vaste FX partner voor de meest uiteenlopende producties. Wij werken soms direct voor de club, maar ook met regelmaat voor de organisator van evenementen. Aangezien wij de meeste clubs wel kennen is het voor ons makkelijk om de juiste sets te plaatsen die de meeste impact zullen geven. Op wekelijkse basis kunnen wij de CO2 jets voorzien van nieuwe flessen, de voorraad confetti buizen bijhouden en eventueel vaste operators inplannen om het FX materiaal te bedienen tijdens de evenementen. 

bellen special effect

Special FX huren voor club evenementen

De mooiste aftermovie krijg je stiekem toch wel door de beelden waarin CO2 shooters gebruikt worden, confetti door de lucht schiet en/of vlammen vanaf het podium omhoog schieten. Wij denken graag mee voor een show op maat, rekening houdend met uw budget en uw wensen. Organiseer je een thema evenement, dan denken we graag met je mee. Wij hebben al een aantal jaar het evenement Snowbass verzorgd, waar we het de complete avond laten sneeuwen, terwijl er flinke hardstyle beukers uit de speakers komen. Weet je nog niet zo goed wat er past bij het evenement dat je aan het organiseren bent, neem dan eens contact op met onze professionals die je hier graag alles over vertellen!  

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze producten? 

Confetti in clubs? Geeft confetti af?

De kans dat confetti afgeeft is helaas altijd aanwezig… confetti geeft af wanneer het nat wordt. Let hier dus goed op! Confetti wordt opgebouwd uit wit papier, vervolgens worden hier chemicaliën aan toegevoegd. In feite geeft confetti inkt af en zal je dus inktvlekken krijgen wanneer confetti nat wordt. Concreet betekent dit dat een combinatie van een vochtige vloer en confetti niet aan te raden is! Wel bieden wij de oplossing om biologisch afbreekbare confetti aan te bieden, welke de eigenschap heeft om op te lossen als dit nat wordt. Lees bij twijfel altijd aandachtig de aanwijzingen op de confetti verpakking! Wij adviseren en leveren graag de juiste confetti voor jouw evenement die geen schade aan het milieu brengt en vrijwel geen vlekken achterlaat.