TV productie

Een explosie waar de held voor moet wegduiken, of een sneeuwstorm waar hij doorheen moet. Voor de juiste shot heb je de juiste omgeving nodig. Echter, een explosie namaken in een studio kan desastreuze sporen achterlaten. Tevens kan je de weergoden niet besturen en het zomaar laten sneeuwen als de camera’s gaan draaien. Bij ‘the next best thing’ komen wij in aanmerking. Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij de beste keus in het leveren van FX voor TV opnames. Dit doen wij professionele technici, die vuurballen de lucht in kunnen schieten op het juiste moment, of met machines een heleboel sneeuw kunnen nabootsen. Met digitale visual effects kom je een heel eind, maar voor het echte werk zijn wij 24/7 bereikbaar; ook op het laatste moment. Neem je kijkje in ons assortiment of bel ons op. We helpen je graag op weg!

Vlammen effect RentFX
Koppert cress droogijseffect FX

Laaghangende rook voor dat mysterieuze effect

Een grot, een graftombe, een verschijning in het duister of een stad in de wolken. Met behulp van droogijskorrels, CO2 gas en extreme rookverkoelers kunnen wij een dichte mist of rook nabootsen die door de lage temperatuur op de grond blijft liggen. Mooi voor het theater, maar ook onwijs gaaf voor uw video-opnames. Wij hebben een breed aanbod van diverse machines, waardoor wij een oplossing hebben voor elk budget, elke duur van opname en elke situatie. Het effect kan ingewikkeld lijken, maar met onze deskundigheid kijken wij graag samen met jou naar de juiste oplossing voor het beste effect.

bellen special effect

videoclips, reclamespots, livestream & televisie

Beeldopnames voor zowel de media als voor uw bedrijfsvideo. Het bewijst dat iedereen wel eens een keer met een camera in zijn handen staat om iets over te brengen door de schermen die wij alledaags gebruiken. Wij van RentFX zijn bekend met alle soorten doelen en bestemmingen van video, en hoe onze special effects daar het beste een rol in kunnen spelen. Vuurspuwen op de achtergrond van een muziekvideo, of sneeuw buiten het winterseizoen tijdens de opnames. Het kan ons niet te gek, en het meeste hebben wij al gezien, dan al niet zelf aan meegewerkt om het mogelijk te maken. Ga je met ons het avontuur aan om jou video naar een hoger niveau te brengen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod.

Referenties