CO2 flessen

Wij leveren CO2 flessen voor CO2 jets, CO2 guns of andere Special Effects waarbij CO2 gebruik wordt. Hiervoor bieden wij verschillende soorten flessen aan en kunnen wij grote hoeveelheden CO2 flessen leveren voor elk project! Wanneer schaf ik losse CO2 flessen aan? Dit is vrij eenvoudig. Wanneer je een losse CO2 machine bij ons huurt zul je hier standaard geen co2 bij krijgen, deze zul je dan los moeten toevoegen. Maar ook wanneer je een CO2 setje bij ons huurt kan het zo zijn dat je nog losse flessen wilt toe voegen. Wil jij bijvoorbeeld meer dan het aangegeven aantal seconden kunnen schieten? Dan voeg je hier gewoon het aantal seconden toe dat je extra wilt hebben. Let op: Huur jij bijvoorbeeld twee CO2 jets, en wil je 80 seconden langer kunnen schieten. dan zul je ook twee flessen van 80 seconden moeten toevoegen.

Club evenement
CO2 Flessen huren

Losse CO2 flessen huren?

Beschikt u over eigen CO2 apparatuur en bent u enkel op zoek naar een CO2 cilinders met stijgbuis voor CO2 effecten? Dan bent u bij RentFX aan het juiste adres. Onze flessen zijn standaard leverbaar in drie verschillende formaten. Opzoek naar een speciale maat? Wij denken graag met u mee!

Voor grote evenementen kunnen we volledige kratten CO2 flessen leveren. Kratten bestaan standaard uit 12 flessen en kunnen makkelijk middels heftruck of manitou verplaatst worden. Indien gewenst kunnen we de flessen voorafgaand koppelen zodat u één CO2 koppeling heeft.

ADE Olivier heldens

Co2 huren voor evenementen

Wil jij graag een CO2 huren voor jouw evenement? Wij verhuren zowel CO2 Jets en CO2 guns als losse CO2 flessen voor bijvoorbeeld festivals, feesten, voetbalwedstrijden of winkelopeningen. Een CO2 jet kun je neer zetten of ophangen. Deze valt dan op afstand te bedienen. Ook hebben wij CO2 guns. Deze kun je gebruiken zoals een geweer. Deze zit met een slang vast aan de CO2 tank en kun je zelf bedienen. Op deze pagina kom je alles te weten over deze effecten, en over CO2 huren. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met één van onze professionals.

Het special effect CO2 is een natuurlijk gas. Bij het ‘schieten’ van CO2 onder hoge druk ontstaat er een witte luide rookpluim dat voor een spectaculair effect zorgt. Dit CO2 effect, is in te zetten bij allerlei evenementen zoals een product lancering, de viering van het hoogste punt op een bouwplaats, de opening van een winkel, de opkomst van sporters bij een mooie wedstrijd en natuurlijk bij festivals en feesten. Dit effect is te maken met een CO2 jet of gun en een CO2 cilinder/gasfles. Deze CO2 cilinders/fles kunnen wij in verschillende maten en hoeveelheden leveren. Zo kunt u CO2 flessen huren die 50 seconden of 80 seconden CO2 bevatten.

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

CO2 effecten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Special FX

Verschillende maten Co2 flessen

F05 fles | 10 seconden effect
F05 CO2 cilinder. Deze CO2 cilinder is onder andere onderdeel van de T-shirt Gun set of bij backpack oplossing voor als je dansers wil uitrusten met een CO2 gun. De cilinder weegt ongeveer 15 kilogram en is ca. 40 centimeter lang.

F30 fles | 50 seconden effect
F30 CO2 cilinder. Een 30 liter CO2 cilinder met 50 seconden effect inhoud. Deze CO2 cilinder is de meest gebruikte cilinder. De cilinder weegt ongeveer 60 kilogram en is 136 centimeter lang.

F50 fles | 80 seconden effect
F50 CO2 cilinder. Een 50 liter CO2 cilinder met 80 seconden effect inhoud. Dit is een veel gebruikte CO2 cilinder op grotere evenementen. De cilinder is 90 kilogram en heeft een lengte van 170 centimeter.

Grote hoeveelheid CO2 nodig?

Special FX geeft iedere show extra kracht! Het publiek is er gek op. CO2 is het meest gebruikte special FX-gas om die spectaculaire kracht te krijgen. RentFX beschikt over jarenlange ervaring en denkt graag mee in de distributie van de CO2 flessen. Het is erg eenvoudig om via ons jouw CO2 flessen te laten leveren voor theater tours, vaste podia en festivals, maar ook voor collagebedrijven. Wij leveren dagelijks bundels/ kratten met 8 tot 12 CO2 flessen af bij diverse klanten door heel Nederland. Ben jij opzoek naar een leveranciers voor CO2 flessen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. Wij leveren zowel aan de zakelijke- als particuliere klanten. De CO2 flessen kunnen in krat worden geleverd die u als klant in bruikleen krijgt.