Confetti huren

Wil jij Confetti huren? Wij beschikken over alle soorten, kleuren en maten confetti en streamers voor jouw confetti evenement. Daarnaast kunnen wij veel verschillende confetti machines leveren. Wil je met één druk op de knop, een confetti schot uit een groot confetti kanon blasten? Of wil je juist gedoseerd confetti op de grond laten vallen? Het kan allemaal! Confetti en streamers afschieten is een van de de effectiefste manieren om in één klap een feestgevoel te creëren! Maar wat is de beste confetti voor jouw evenement? Je kunt op verschillende manieren de confetti verspreiden; Met een handheld kanon, zoals een simpele confettishooter of een confettimachine, zoals een grote blower of shooter. Met een van onze confetti sets heeft u alle apparatuur en kabels in een keer bij elkaar. Zo zijn alle confetti sets voorzien van een drukknop. De confetti sets kunnen ook geleverd worden met meerdere buizen en/of basisstations.

Club evenement
Festifoort confetti regen

Waarom confetti huren?

Confetti wordt op een hoop verschillende plekken en met een hoop verschillende doeleinden gebruikt. Het meest verhuren wij onze confetti machines aan festivallen en clubs die veel confetti willen schieten op hun feesten. Dit vooral omdat Confetti een echt WOW effect geeft en de sfeer naar een next level kan brengen. Een verassing is het natuurlijk altijd maar wanneer alle confetti vervolgens langzaam naar beneden dwarrelt is het echt een magisch effect in elke club en op elk festival terrein. Ook kun je confetti op een hoop andere plekken inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een winkel, een nieuw bedrijfspand of een 10 jarig bestaan van de plaatselijke ijsboer. Confetti zal altijd een lach op je gezicht brengen, zelfs onze eigen medewerkers kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

ADE Olivier heldens

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Het laatste confetti nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

Confetti & streamers kopen

Er zijn twee varianten, confetti en streamers. Confetti zijn de rechthoekige snippers en streamers zijn de slierten. Grofweg kan je zeggen dat de confetti meer rotzooi geeft door meerdere kleine rechthoekige snippers en dat de streamers een grotere afstand afleggen. Welke variant je koopt maakt geen verschil voor het milieu, behalve dat je streamers wat makkelijker kan opruimen als je dat zou willen.

Behalve het verschil in vorm is er ook een verschil in materiaal mogelijk. Zo heb je de papieren variant en de metallic (glitter) variant. Hier is een belangrijk verschil als je op het milieu wilt letten. De papieren variant is namelijk milieu afbreekbaar en de metallic variant niet. Zo kan de papieren confetti vergeleken worden met een bananenschil en is de metallic variant eerder een plastic flesje. Hierdoor is het niet/minder erg als de papieren confetti of papieren streamers in de gracht belanden. Dit zal namelijk vanzelf afgebroken worden. Bij de metallic confetti of metallic streamers is dit niet het geval. Bij ons kan je zowel papieren confetti of streamers als metallic confetti of streamers kopen, echter verkopen voor buitengebruik alleen de papieren variant.