Confetti kanon huren voor een spectaculair en feestelijk effect tijdens uw evenement, concert, festival of feest. Wilt u meteen meer weten over de mogelijkheden van een confetti kanon huren? Mail dan naar info@rentfx.nl of bel naar 020 492 22 06.

Confetti kanon huren voor een knallend feestje

Een confetti kanon huren zorgt gegarandeerd voor een knalfuif! Van een kleurrijke confetti wordt iedereen toch vrolijk tijdens een feestje? Door op het hoogtepunt van het evenement een confettiregen neer te laten dalen over het publiek maakt u de avond onvergetelijk voor uw gasten. Een confettikanon huren is altijd een leuk idee op bijvoorbeeld:

  • Bruiloftsfeesten
  • Festivals
  • Concerten
  • Kinderdisco’s

Confettikanon huren bij RentFX

Bij RentFX huurt u een confettikanon tegen een scherpe prijs, professionele kwaliteit en de beste service. Onze confetti kanonnen bevatten buizen met daarin zowel confetti als streamers. Wij beschikken ook over producten op accu, ideaal voor handeling zoals eerste steen of eerste paal.

Confetti kanonnen en meer

Naast confetti kanonnen zijn we ook gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van de meest uiteenlopende “old school” producten en special effects. Denk bijvoorbeeld aan bellenblaas machines, vernevel- en rookmachines, vuurwerkshows, (vintage) verlichting, audio en dj’s.

Contact en reserveren

Heeft u vragen over een confetti kanon huren? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar info@rentfx.nl of bel naar 020 492 22 06. Daarnaast bent u welkom om ons te bezoeken aan de Scheepsbouwersweg 1D in Landsmeer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search