Bruiloft

Het huwelijk is een bijzondere reis die door velen wordt afgetrapt met een bruiloft. Dit wordt beschouwd als een mijlpaal die gevierd moet worden; vaak met een aanzienlijk feest. Of je nu bruid of bruidegom bent, de getuige of de ceremoniemeester, of je wilt gewoon je schoondochter in het zonnetje zetten. Onze bijdrage aan de dag kan tot bijzondere momenten leiden voor die ene sprookjesbruiloft. Dit kan variëren van bellenblaasmachines in de tuin tijdens de receptie, een laaghangende mist tijdens die dromerige eerste dans, of gave confettishooters met gouden streamers op het eindfeest!

Over de jaren hebben wij met onze Special FX behoorlijk wat verbintenissen mogen verzorgen en aanschouwen. We worden met regelmaat al bij de eerst stappen betrokken in het huwelijksproces. Een DJ die vraagt om gave CO2 rookpluimen tijdens zijn act op het podium, of een aanstaande bruidegom die met een glimlach van oor tot oor verteld dat hij graag vuurwerkfonteinen bij zijn aanzoek wilt. Wij kunnen het verzorgen!

Sneeuw FX
Sparkular effect op bruiloft

Koud vuurwerk. Voor elk moment!

Zeer eenvoudig te bedienen. Met één druk op de afstandsbediening schieten er vier knetterende stralen de lucht in op het moment dat jij dat wilt. In overleg leveren wij wel tot 12 minuten koud vuurwerk mee. Na elke speech, het aansnijden van de taart, het spelen van de band, of na de kus. Geen bruiloft is compleet zonder dit indrukwekkende en sprankelende effect! Verras je wederhelft en bel ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben koud vuurwerk dat omhoog straalt tot 5 meter, en de Sparkular Cyclone die tot wel 10 meter hoog gaat! Daarnaast biedt onze Sparkular Fall een regen van koud vuurwerk dat tot wel 7 meter omlaag straalt vanuit het plafond. Als afsluiter biedt onze Sparkular Triple een waaier van drie vuurwerkstralen; één of meer hiervan maken een waar spektakel!

Droogijs effect

Droogijs op je bruiloft!

Ken je die optredens waar de artiest in een nevel gehuld lijkt die vanuit de grond opstijgt? Zet jullie op de grote dag zelf een ster door de inzet van droogijs. Ideaal voor jullie eerste dans. Het creëert een mysterieuze sfeer en gegarandeerd zijn alle ogen op jullie gericht. Droogijs is smaak- en geurloos, er ontstaan geen residu, danzij sublimatie en het is vrij van ziektekiemen en bacteriën. Het is niet giftig, onbrandbaar en gemakkelijk te beheersen, want het is zwaarder dan lucht. Het is meer dan drie keer zo koud. Natuurlijk mag er bij de eerste dans ook geen rookeffect ontbreken, om het zo romantisch mogelijk te maken! De rook zal laag blijven hangen, waardoor je er geen last van zult hebben.

Droogijs effect op bruiloft