Lancering

Indruk maken op je bezoekers, aandeelhouders en andere stakeholders is iets wat elke marketingafdeling zal aankaarten als van ‘vitaal belang’. Of dit nu een nieuwe campagne is waar je met jouw team al maanden aan werkt, of dat het nieuwste prototype van een bepaald product vers uit de fabriek net aangeleverd is. Beiden dienen met zoveel mogelijk toeters en bellen in de markt te worden  gezet om zoveel mogelijk succes te boeken. Een evenement hierbij is een must, maar special effects erbij is wat het dusdanig memorabel maakt dat men er bijna niet meer omheen kan. Graag helpen wij hierbij! Door een divers assortiment aan Special FX kunnen wij precies de juiste stijl bij jouw product of campagne kiezen, zodat iedereen onder de indruk zal zijn van wat jij neer zet! Benader ons team voor alle vragen en ideeën en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Club evenement
Valdoek kopen en huren bij RentFX

Het verassings-effect

Om te onthullen moeten we eerst verhullen. Jouw kunstwerk, product of campagneslogan moet in één oogopslag de show stelen. Onze valdoek systemen zijn er op gemaakt om dit vlekkeloos en snel te kunnen verzorgen. Onze specialist installeert het dusdanig dat de bediening vlekkeloos en eenvoudig verloopt. Voor elk kunstwerk hangt een doek, en bij elke druk op de knop valt er een doek naar beneden. Fotografen smullen er van! Het maakt de lancering van jouw expositie compleet. Hetzelfde geldt voor jouw nieuwe producten, of de banner van jouw campagne. Wij kunnen voor elk formaat en elke situatie wel leveren.

Vlammen effect RentFX

de rode lanceerknop

Niets is zo symbolisch als de rode knop die op een zuil op het podium staat. Iedereen kent de spanning van ‘wat zal er gebeuren als deze ingedrukt wordt’. Wij kennen de geheimen achter deze knop en zijn effect, en nemen hem maar al te graag voor je mee naar jouw evenement. Zodra je er op drukt kan er een grotere variëteit aan effecten gebeuren. Confetti wordt metershoog de lucht ingeschoten, vuurwerk wordt gelanceerd of het doek valt ter onthulling van jouw verassing. Als je iets wilt lanceren, dan zorgen wij dat de special effects foutloos het moment versterken en griffen in het geheugen. 

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Niets is zo leuk als een grote lancering van een nieuw product, meld je daarom aan!