Vlammenwerper huren

Wil je een uitspattend vuureffect op jouw verjaardagsfeest, bruiloft, clubfeest of festival? Wij bieden voor elk soort evenement verschillende vuureffecten aan. Naast de welbekende Magic FX Stage Flame hebben wij ook de Flamaniac in de verhuur. De ultieme beleving voor uw bezoekers. Bij het gebruiken van 1 of meerdere Magic FX vlammenwerpers creëert u het ultieme wow-effect bij uw bezoekers. De vlammen uit de vlammenwerper gaan tot 8m hoog! Voor lagere locaties bij indoor gebruik stellen wij de vlam hoogte vooraf in zodat we maximale veiligheid kunnen garanderen. Luxonos/ lichtgeluidhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van de Magic FX vlammenwerpers. Wij leveren de vlammenwerpers in geheel Nederland en zijn anders dan andere verhuurbedrijven official dealer van Magic FX. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en weten hoe zij veilig met de vlammenwerpers kunnen werken.

Vlammen effect RentFX
Pyro effect FX

STage flame huren

De standaard vlammenwerper die 1 vlam per keer produceert is momenteel het meest bekende vuureffect op de Nederlandse podia. Wij hebben hiervan de Stage Flame in ons assortiment. Deze Stage Flame werkt op aerosol busjes, een gastank of in combinatie van deze twee. De hoogte van de vlam is instelbaar van 2 tot 8 meter. Echter zijn er naast dit vuureffect nog een aantal andere mooie vuureffecten. Zoals de Flamaniac van Magic FX. Deze vlammenwerper heeft in plaats van één, vijf uitgangen (nossles). Deze uitgangen staan allemaal omhoog gericht waarvan de buitenste vier in een net iets andere hellingshoek. Hierdoor ontstaat een mooie waaier wanneer dit effect afgeschoten wordt. Elke uitgang kan individueel bediend worden waardoor een leuk effect gecreëerd kan worden. Daarnaast werkt dit effect niet op gas, maar op alcohol gebaseerde vloeistof. Deze vloeistof is in 4 kleuren te verkrijgen, geel, oranje, rood en groen. Bovenstaande vuureffecten produceren daadwerkelijk vuur / een warm effect.

Vlammen effect RentFX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Wil jij ook graag het warmste nieuws ontvangen? Meld je dan aan!

Veiligheid!

Het gebruik van vuur FX tijdens een evenement is uiteraard niet zonder gevaar. Ondanks dat deze zeer moderne machines beschikken over de nieuwste beveiligingen blijft het opvolgen van de veiligheidsinstructies essentieel. De Magic FX Stage Flame is onder andere beveiligt tegen trillingen, omvallen en extreme temperatuur. Wanneer de machine trillingen ondervindt, op de kop gehouden wordt, omvalt of boven een bepaalde temperatuur komt schakelt deze een aantal beveiligingen in waardoor er tijdelijk geen vlammen geproduceerd kunnen worden. Plaatsing van de Stage Flame is dus essentieel.

Wij raden aan om vuur FX als compleet pakket te huren voor optimaal resultaat. Compleet met technici voor op- & afbouw en bediening tijdens uw evenement of festival. We denken graag mee om een spectaculaire show neer te zetten!

Flame FX