Particulier event

Naast alle festivals en grote evenementen is het belangrijk om te melden dat wij er ook voor de kleine gelegenheden zijn. Door de samenwerking met Luxonos kunnen wij kleine hoeveelheiden materiaal door heel nederland geleverd krijgen; in sommige gevallen zelfs gratis! Bekijk hiervoor de voorwaarden (link). Dit kunnen huisfeestjes zijn, het vieren van 25 jaar huwelijk, of misschien heeft u een barbecue met de straat en vrienden. Neem contact met ons en dan bespreken wij u event met u. Eens kijken waar wij een rol kunnen spelen in het totaalplaatje, zodat u een gaaf stukje special FX erbij heeft!

Bellen effect RentFX
Droogijs effect bij piano

Confetti gun: makkelijk en handzaam

Binnen ons assortiment special effects bieden wij ook confetti pistolen en guns aan. Dat klinkt misschien geweldadig, maar het is eigenlijk heel erg leuk! De confetti-gun wordt geleverd met een volle accu, waardoor u zonder bekabeling of draad confettibuizen kunt afschieten. Leuk voor de huiskamer, in de feesttent van het dorp, of op de carnavalswagen. Hierbij is dan ook vrijwel geen installatie vereist met slangen en bekabeling. Iedereen kan het! Wij geven een uitleg en vanaf daar kunt u verder. Geen hindernissen, wel een hoop confetti en plezier.

Special FX

We willen het huren van special effect zo makkelijk mogelijk te maken, daarom hebben we één verhuursite ontwikkeld voor alle FX producten binnen ons assortiment. RentFX verzorgd producties compleet op locatie met eventueel personeel. We denken graag mee om van jouw evenement iets tofs te maken. Neem contact met onze FX experts op voor advies indien je graag meer wilt weten over onze producten.