Geurmachine huren

Mensen nemen waar met diverse zintuigen. We baseren onszelf door middel van horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Geur is daarbij een onbewuste, maar zeer bepalende factor van beleving, herinnering en herkenning van gebeurtenissen. Wij bieden ook geurmachines aan om de geurbeleving bij uw bezoekers gestimuleerd. Denk aan de geur van dennennaalden terwijl er kunstkerstbomen staan, de geur van bloesem bij een lenteshow, de geur van koffie bij een productpresentatie over koffie.

Vlammen effect RentFX
RentFX geurmachine huren

Stimuleer alle zintuigen op jouw evenement!

Onze geurverspreiders hebben een bereik tot 50m2 en kunt u heel gericht inzetten voor geurmarketing. Het is mogelijk om te wisselen tussen geuren. Deze geurmachine is erg makkelijk te gebruiken in bijvoorbeeld uw winkel, etalage, beursstand of evenement. Met deze geurmachine maakt u uw evenement helemaal af. Met deze geurmachine roept u herinneringen op bij uw bezoekers. Heeft u bijvoorbeeld een evenement waarbij u ouderwetse gezelligheid wilt uitstralen? Laat deze geurmachine dan de geur van een ouderwetse appeltaart verspreiden. Er zijn natuurlijk ook geuren die deze geurmachine kan verspreiden die een bepaalde stemming opwekken. Denk hierbij aan een actieve geur, relaxte geur en bijvoorbeeld werksfeer geur.

Special FX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Diverse geuren beschikbaar!