CO2 huren

Wil jij graag een CO2 huren voor jouw evenement? Wij verhuren zowel CO2 Jets en CO2 guns als losse CO2 flessen voor bijvoorbeeld festivals, feesten, voetbalwedstrijden of winkelopeningen. Een CO2 jet kun je neerzetten of ophangen. Deze valt dan op afstand te bedienen. Ook hebben wij CO2 guns. Deze kun je gebruiken zoals een geweer. Deze zit met een slang vast aan de CO2 tank en kun je zelf bedienen. Op deze pagina kom je alles te weten over deze effecten, en over CO2 huren. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met één van onze professionals.

Het special effect CO2 is een natuurlijk gas. Bij het ‘schieten’ van CO2 onder hoge druk ontstaat er een witte luide rookpluim dat voor een spectaculair effect zorgt. Dit CO2 effect, is in te zetten bij allerlei evenementen zoals een product lancering, de viering van het hoogste punt op een bouwplaats, de opening van een winkel, de opkomst van sporters bij een mooie wedstrijd en natuurlijk bij festivals en feesten. Dit effect is te maken met een CO2 jet of gun en een CO2 cilinder/gasfles. Deze CO2 cilinders/fles kunnen wij in verschillende maten en hoeveelheden leveren. Zo kunt u CO2 flessen huren die 50 seconden of 80 seconden CO2 bevatten.

Club evenement
Dockyard CO2 pluimen

Hoe sluit je CO2 aan?

Een Co2 set bestaat eigenlijk altijd uit vier delen. De fles, een koppelstuk, de slang en de machine. Een CO2 set aansluiten is vrij eenvoudig wanneer je weet waar je moet beginnen. Als eerste zorg je dat de CO2 fles rechtop ergens stevig vast staat. Vervolgens pak je een koppelstuk en check je over er een rubber ringetje in zit. Zit deze ring er in? Dan draai je het koppelstuk op de fles. Wanneer deze goed vast zit pak je de slang en klik je deze vast op het koppelstuk door het ringetje op het uiteinde van het koppelstuk naar achteren te drukken. Dit doe je het zelfde op met de slang op de machine. Als dit allemaal goed aan elkaar vast zit kun je de dop van de CO2 fles open draaien. Let op, deze moet je volledig open zetten!

CO2 pluimen

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Alles over CO2 weten? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief! 

CO2 flessen

Wij leveren CO2 flessen voor CO2 jets, CO2 guns of andere Special Effects waarbij CO2 gebruik wordt. Hiervoor bieden wij verschillende soorten flessen aan en kunnen wij grote hoeveelheden CO2 flessen leveren voor elk project! Wanneer schaf ik losse CO2 flessen aan? Dit is vrij eenvoudig. Wanneer je een losse CO2 machine bij ons huurt zul je hier standaard geen co2 bij krijgen, deze zul je dan los moeten toevoegen. Maar ook wanneer je een CO2 setje bij ons huurt kan het zo zijn dat je nog losse flessen wilt toe voegen. Wil jij bijvoorbeeld meer dan het aangegeven aantal seconden kunnen schieten? Dan voeg je hier gewoon het aantal seconden toe dat je extra wilt hebben. Let op: Huur jij bijvoorbeeld twee CO2 jets, en wil je 80 seconden langer kunnen schieten. dan zul je ook twee flessen van 80 seconden moeten toevoegen.