Fashionshow

Ben je bezig met de voorbereidingen van een fashionshow? Dan lijkt dit voor sommige misschien heel gemakkelijk, maar uiteindelijk weet je misschien toch niet zo goed wat je nu allemaal nodig hebt. Wanneer wij denken aan een modeshow denken we waarschijnlijk net als jullie aan een catwalk waar modellen over heen en weer kunnen lopen. Maar waar bestaat deze catwalk uit? En hoe licht ik de modellen op de catwalk mooi uit? Hoe scheid je de backstage en het podium af? Hoe regel ik het geluid? Wie zorgt dat de confetti geïnstalleerd wordt zonder dat het een bende wordt voor je überhaupt wilt schieten? Wij hebben heel goed nieuws voor je: dit kunnen wij voor je verzorgen! Bij de opening van een mode show krijgen we vaak de vraag of we iets tofs kunnen toevoegen waardoor je een echt wow effect bij het publiek achter kunt laten. Dit kan natuurlijk. Wij beschikken over een hoop verschillende effecten die hier voor kunnen zorgen. denk hierbij aan CO2, confetti, sparkulars of misschien zelfs vuur! Droogijs is ook een geliefd effect, aangezien dit een mystiek effect geeft. Verder is een ware regen aan reuzachtige zeepbellen met onze bellenblaasmachines ook een geweldig effect.

Bellen effect RentFX
Special FX tijdens fashionshow door RentFX

modeshow op maat!

De nieuw ontworpen kleding moet natuurlijk goed op de foto staan, zodat dit vervolgens gebruikt kan worden als promotie materiaal voor de verkoop. Met special FX maak je de modeshow net een beetje bijzonderder en kan je mooie beelden creëren. Ben je opzoek naar iets bijzonders dan denken wij bij RentFX graag met je mee om het maximale uit de show te halen en de bezoekers een unieke ervaring te geven die ze zal laten verbazen.

Droogijs effect fashion show

Droogijs tijdens een modeshow

Droogijs is een tof effect wat goed gebruikt kan worden tijdens een modeshow. De reden hiervoor is dat deze soort rook laag op de vloer blijft hangen een een mooie en mysterieuze effect geeft zonder de modellen verdwijnen in rook zoals bij een normale rookmachine zou gebeuren. De droogijs machines maken zoals de naam al aangeeft gebruikt van droogijs. Droogijs wordt gemaakt door CO2 gas onder hoge druk samen te persen en af te koelen, zodat vloeibaar CO2 ontstaat. Vervolgens laten we het vloeibare CO2 uitzetten tot atmosferische druk en ontstaat koolzuursneeuw. Het effect is oog verbluffend en ziet er erg bijzonder uit. Met droogijs kun je zelfs de rook van een trap of podium laten af komen. 

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Blijf op de hoogste van nieuwe ontwikkelen voor jouw modeshow! 

Confetti bij de miss verkiezing!

De winnaar of winnares moet aan het einden van de show natuurlijk goed in de schijnwerpers staan! Bij de uitreiking van de modeshow is het natuurlijk erg gaaf om dit groots aan te pakken met bijvoorbeeld confetti. Afhankelijk van het formaat kunnen wij de juiste machines aanbevelen en kunnen we samen kijken naar het gewenste effect. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de confetti & streamers te schieten in de kleuren van het land dat het model vertegenwoordigd of in de huisstijlen van het bedrijf waar vanuit de mode- of fashionshow wordt georganiseerd.