Droogijs huren

Voor het originele droogijseffect hebben wij twee soorten machines. Één machine is de Nimbus van Chauvet en de ander is de Entour Ice van ADJ. Beiden werken op onze droogijs korrels en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook beschikken wij over een aantal immitatie machines waaronder de Antari DNG 100. Droogijs kopen hoeft dus niet gelijk te betekenen dat je daadwerkelijk droogijs koopt. Het effect kan namelijk ook met vloeistof gecreëerd worden. Dit is dan wel een imitatie en een net wat mindere kwaliteit rook dan de originele machines.

Droogijs is op verschillende manieren te gebruiken. Het kan als special effect gebruikt worden op een evenement, in de horeca maar bijvoorbeeld ook in de medische wereld. Ook worden wij regelmatig benaderd om droogijs te leveren voor een aantal transport items. Ons droogijs vliegt dus eigenlijk de hele wereld over! Droogijs kopen kan bij ons dus voor verschillende doeleinden. Wel is het altijd handig om aan ons door te geven waar je het voor gaat gebruiken. Dan weten wij of we 3 mm of 16 mm korrels moeten produceren.

Vlammen effect RentFX
WE Fashion show droogijs effect

Droogijs met spoed!

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je last minute droogijs nodig hebt! Dit valt bij ons gewoon te regelen. Je kunt de droogijs dozen komen ophalen, maar ook zijn wij bijna altijd in staat om deze langs te brengen! Je kunt ons dag en nacht bellen en graag staan wij jou telefonisch te woord. Hoe kunnen wij altijd droogijs leveren? Dit komt doordat wij ons droogijs niet inkopen, maar zelf maken. Zo kunnen wij 80 kilo per uur produceren en dus altijd leveren!

Heb jij vandaag nog droogijs nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen dit droogijs dan ook bijna altijd direct leveren.

Droogijs effect fashion show

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Het laatste droogijs nieuw ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

Hoeveel droogijs heb ik nodig?

Het verbruik van een Droogijsmachine is lastig te bepalen. Wel hebben wij hier een hoop mee getest en kunnen wij een behoorlijk mooie richtlijn geven. Wanneer we de Nimbus Chauvet gebruiken gaan we er van uit dat je met 5 kilo droogijs 3 tot 5 minuten een mooie laag rook van 40 cm hoog kan vormen. Wanneer je de machine aan zet zal de rook niet door de gehele kamer verspreiden maar best gericht neer komen. Ongeveer drie meter voor de machine vormt een bulk van laaghangende rook waar een openingsdans of iets dergelijks kan plaatsvinden. Deze machine is perfect te gebruiken in een ruimte van ongeveer 10 bij 10 meter.

Bij de DJ Entour Ice veranderd er eigenlijk vrij weinig. Het grootste verschil is dat deze met DMX gestuurd kan worden. Hierdoor kan je het droogijs gedoseerd uit de machine laten stromen. Met 10 kilo kan een ervaren technicus ongeveer 10 minuten droogijs creëren. Iemand zonder ervaring zal hier ongeveer 7 minuten mee kunnen verzorgen. Ook deze machine zorgt voor ongeveer 40 cm dikke rook.