Ventilator huren

Een windmachine huren voor uw evenement, dat biedt niet alleen verkoeling aan uw gasten of artiesten. Het geeft ook nog eens een boost aan uw special effects on stage. Bekijk ons blower assortiment online en neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze windmachines.

MagicFX Stage Blower

De MagicFX Stage Blower is een radiale ventilator die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld confetti, zeepbellen, sneeuw of rook uit een rookmachine beter te verspreiden. De Stage Blower beschikt over drie verschillende snelheden.

MagicFX Stage Fan

Deze MagicFX Stage Fan kan zowel on stage als in bezoekersruimten gebruikt worden, ter verkoeling van ruimten, uw gasten en artiesten. De Stage Fan is aan te sturen door middel van een DMX mengtafel. Naast de standaard versie is er ook een MagicFX Stage Fan XL.

MagicFX Stage Propellor LED

De MagicFx Stage Propellor heeft een indrukwekkende diameter van 130 cm. Met zijn decoratieve sfeer RGB LED licht vormt hij een opvallend decorstuk bij verschillende gelegenheden. De MagicFX Stage Propellor is in te zetten voor kleine evenementen, maar ook voor grote zoals festivals en concerten.

Meer informatie

Op verzoek kunnen we de apparatuur direct op de gewenste locatie bezorgen en ophalen. Als u meer informatie wilt over een windmachine huren, kom langs, bel of mail ons. Bekijk onze openingstijden.

RentFX

info@rentfx.nl / T: +31 (0) 20 492 22 06 / M: +31 (0) 653 450 106
Scheepsbouwersweg 1D / 1121 PC Landsmeer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search