FX Control gear huren

Control gear voor de bediening van special effects tijdens uw evenement huurt u natuurlijk bij lichtgeluidhuren.nl. Wij zijn uw specialist op het gebied van verbluffende special effects en de complete verzorging daarvan. Bij ons kunt u terecht voor alle apparatuur en combinaties om van uw evenement een spectaculaire beleving te maken. Zoveel evenementen, zoveel wensen. Van grote festivals tot bedrijfsfeestjes van bescheiden grootte, voor ons is het geen punt. Bij lichtgeluidhuren.nl nemen we uw bezoekers op professionele wijze mee in een verrassende beleving. Door de control gear aan te passen op de gewenste special effects, bent u verzekerd van volledige controle en feilloze timing.

Club evenement
Nicky Romero

Welke controller moet ik kiezen?

Voor de aansturing van uw special effects kunt u gebruik maken van verschillende technieken. Bijvoorbeeld de DMX FX-Switchpack 2, de Effectivator 1 of 4 (voor meerdere effecten) of de Wireless box. Gaat u voor een speels, spanningsverhogend element, bij een lancering bijvoorbeeld? Kies dan voor de Kick-off button. Voor het afschieten van één enkel effect zoals CO2 of confetti kun je het beste voor een effectivator kiezen. Heb je veel FX materialen of uitgebreidere machines zoals sparkulars of vuur, kies dan voor een DMX controller.

Sneeuw FX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Wil jij opzoek naar spektakel? Meld je aan en ontvang spektakel in je mailbox?  

Kick off button - 'Rode knop moment'

3…2….1…. Een rode lanceerknop huren? Dit effect is niet meer weg te denken bij iedere opening van nieuwe gebouwen, start van een inzameling of ander benefit actie. De genodigde gast op het podium, de nieuwe eigenaar bij de eerste paal in de grond activeert met 1 druk op de rode knop diverse effectmachines zoals bijvoorbeeld confetti, CO2, Sparkulars of misschien zelf vlammen. Wij hebben zowel fake als werkende knoppen, zodat iemand van ons eventueel de echte activatie kan verzorgen om de veiligheid te waarborgen. We bespreken graag de mogelijkheden van uw opening!