Bedrijfsfeest

Een jubileum, een bijzondere verjaardag, een opening van een nieuw kantoor, een feestdag, of gewoon een dag omdat het kan. Er is altijd wel iets te vieren. Of het nou een trouwe collega is die met pensioen gaat of een nieuwe aanwinst uit de fusie. Linksom of rechtsom verdient dat een feest. Of dit nou in de garage is van de werkplaats, op het pas aangelegde dakterras, of één van de vele prachtige evenementenlocaties in de omgeving. Het wordt allemaal gedaan voor dat WAUW-effect. Iets waardoor de gasten zich nog lang zullen heugen wat er die dag plaatsvond. Denk aan de beelden bij de winst van een politieke partij, waarbij de confetti slierten in huiskleuren over de feestende menigte blijven hangen. Of denk aan het 50-jarig bestaan van een ‘fortune-500’-firma, waarbij het vuurwerk de hemel oplicht onder het toeschouwend oog van honderden collega’s. Wij kunnen het verzorgen. Op elke maat en in elke vorm; net wat u wenst. Na eenmaal contact te hebben opgenomen hoef je alleen maar een beeld te beschrijven, en dan vullen wij de mogelijkheden in. Keuze genoeg!

Vlammen effect RentFX
Lidl opening actie

Confetti op maat

Al onze confetti kan op maat worden aangevraagd. Er is een brede keuze in kleuren, waarin nagenoeg alle combinaties mogelijk zijn. Mits op tijd aangegeven kan er zelfs nog een specifieke kleur aangevraagd worden buiten het standaard assortiment. Deze wordt dan volgens u wensen gekleurd en geproduceerd, en vervolgens bij ons of bij u aangeleverd. Het is zelfs mogelijk om een bepaalde vorm of uitsnede van confetti te kiezen. Dit zijn een aantal standaardvormen, maar het is ook mogelijk om ze op maat te laten snijden. Duurzaamheid kan bijvoorbeeld reflecteren in groene bladeren-confetti, wat ook nog biologisch afbreekbaar is. Hoe bijzonder moet het zijn om de confetti van je schouders te pakken, en dan te ontdekken dat deze zijn gesneden in de vorm en kleur van jouw logo? Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met onze Mini Blower echte rozenblaadjes de lucht in te blazen bij een romantisch thema. Door onze jarenlange ervaring kan het ons niet gek genoeg, en zijn we daar voorbij altijd om de grenzen van het nieuwe op te zoeken, om zo uw wensen uit te diepen en uit te laten komen. Kijk in de webshop naar de mogelijkheden!

Sneeuw FX

Kerstthema? Nu met sneeuw en ijs!

Geen witte kerst? Een natte, sombere en kille winter, zoals meestal in het najaar van Nederland. Het past niet echt bij het plaatje van de rode fel-verlichte vrachtwagens met een lachende kerstman er op, of de klinkende belletjes van de Arrenslee met prachtige kerstmuziek! Gelukkig biedt ons assortiment van sneeuwmachines daar een oplossing voor. Ongeacht wat de weergoden besluiten: met onze sneeuwmachines kan je zowel binnen als buiten zachtjes de elementen nabootsen in een sneeuwregen, of voor de grotere maten gaan, waarbij je een aanzienlijk aantal vierkante meters van een sneeuwgordijn kunt voorzien. 

Als dat niet genoeg is kan een koude mist die over de grond komt aanrollen wel dat Winterwonderland-gevoel geven. Met onze droogijsmachines laten we een nevel los in de ruimte die binnen minuten de hele ruimte bedekt in een wolkendek, waar ook doorheen gelopen en gedanst kan worden. Elke binnenruimte kan veranderd worden in een hemelplateau met sneeuw en mist. Als de winter zelf niet wil komen, dan gaan onze specialisten hem wel halen.

 

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest? Wij helpen je graag! 

Beurzen en congressen

Wij van RentFX kunnen de zenuwen behoorlijk prikkelen met onze Special effects op evenementen. Voor menig beurs hebben wij de vraag gekregen of er iets gedaan kan worden aan de muffe tapijtgeur van een beurs- of congresruimte. Zodoende hebben wij geurmachines die de ervaring veranderen meteen bij binnenkomst van de gasten. Zo kunnen deze op de vroege ochtend binnen lopen en de lucht van verse koffie in ademen. Meteen wakker en fris voor de dag!