Sneeuwmachine huren

Een sneeuweffect huren? Onze sneeuwmachines zorgen er voor dat het sneeuwt op het moment dat jij dat wilt. Een sneeuwmachine kan ingezet worden bij de ingang van een gala, een bedrijfsfeest in het thema winter wonderland of bijvoorbeeld een après ski feest bij jou thuis in de achtertuin. Wat kun je verwachten van onze sneeuwmachines? Onze machines geven een realistisch sneeuweffect. Het lijkt zelfs zo erg dat we soms zien dat mensen er sneeuwballen van proberen te maken. Helaas is dit niet mogelijk, athans… Misschien als je heel veel geduld hebt! Is onze sneeuw giftig? Nee, onze sneeuw is niet giftig of gevaarlijk. Dan gaan we er natuurlijk wel van uit dat je de vloeistof niet op drinkt! 

Sneeuw FX
Sneeuw FX festival

Welke sneeuwvloeistof moet ik gebruiken?

Een sneeuweffect huren, wat heb ik naast de machine zelf nog nodig? De welbekende sneeuwmachine die werkt op waterbasis hebben wij uiteraard in ons assortiment. Deze machine heeft een reservoir waar vloeistof in gaat. Zodra de machine aangezet wordt, zal de pomp de vloeistof het apparaat in pompen, waarna de vloeistof opgezet wordt in kleine nattige sneeuwvlokken. Belangrijk om te weten is dat deze vloeistof is gebaseerd op waterbasis, hierdoor zullen de vlokken geen schade aan de natuur of uw meubels/vloer toebrengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat door het gebruik van deze vloeistof, na verloop van tijd de vloer glad kan worden. Wij hebben meerdere van deze sneeuwmachines in de verhuur.

Sneeuw FX

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Houd jij ook zo van sneeuw? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Droge sneeuw? Gebruik confetti snow flakes!

Naast de sneeuwmachine die werkt op vloeistof hebben wij ook sneeuwmachines die werken met papier. Eigenlijk wordt deze machine vaker gebruikt om confetti langzaam naar beneden te laten dwarrelen. Echter is er nu ook speciale confetti ontwikkeld, dat kleiner is dan normale confetti en hierdoor meer lijkt op sneeuw. Deze confetti draagt ook de naam sneeuwconfetti. Deze machine hang je op en kan je met een dimmer aansturen (door ons leverbaar). Hierdoor kan je ter plekke zelf bepalen hoe hard je het wilt laten sneeuwen. De sneeuwmachine die werkt op vloeistof valt niet te dimmen. Doordat deze machine niet op vloeistof werkt is dit soms een betere keuze. Dit effect wordt bijvoorbeeld vaker ingezet bij opnames van films of bij live televisie programma’s. Het huren van dit sneeuweffect is wel een duurdere optie dan de schuim variant.

Ook beschikken wij over handheld en electric canons. Dit zijn buizen gevuld met witte sneeuw confetti. Echter zijn deze buizen beide verschillend, de een is elektrisch en kan afgeschoten worden met een basis station, en de ander is een handheld en kan afgeschoten worden uit de hand.