Sportevenement

Elke sportclub heeft meerdere toernooien, wedstrijden en huldigingen per jaar. In de buurt viert jouw lokale vereniging het 100 jarig bestaan waar een groot feest voor georganiseerd is. Komend weekend zit je met je vrienden in het lokale stadion om jullie favoriete voetbalclub aan te moedigen. Wij vanuit de special effects komen veel in aanraking met sportevenementen. Of het nu om confetti shooters gaat voor het clubjubileum, of om stadium blasters met tientallen kilo’s confetti voor de finale van de eredivisie: wij kennen het en wij verzorgen het. Voor jouw sportevenement kunnen wij alle special effects verzorgen die jij je maar kan wensen!

Vlammen effect RentFX
MagicFX Stadium shot

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Voor elk sportevenement kunnen wij gepaste special effects bieden. Misschien wil je wel grote CO2-pluimen afgeschoten hebben bij elke goal van jouw team. Wellicht wil je vuurwerk na afloop van het toernooi om de overwinning te vieren? Wij kunnen het verzorgen. Daarnaast is confetti niet meer weg te denken bij sportevenementen en wedstrijden, waarbij het in precies de kleuren van jouw club door de lucht vliegt. De confetti is biologisch afbreekbaar, en dus met uitstek geschikt om ook buiten te gebruiken!

Vlammen effect RentFX

Voor elke sport en voor elk evenement

Of je op hockey zit, op voetbal, tennis, schaken of elke andere sport: evenementen horen erbij en maken het compleet. Met onze special effects voeg je daar net beetje extra aan toe. Het kan bij de finish van je marathon als die loper door het lint heen rent. Bij de huldiging van de drie beste spelers op het podium kunnen onze specialisten op de juiste momenten het koude vuurwerk lanceren en de clubkleuren laten zien in de confettiregen. Wij kunnen dozen met handshooters afleveren in de door jou gekozen kleuren om lekker mee te knallen in de kleedkamers en kantine’s bij de jaarlijkse open dag. Op het moment dat jouw kantine de finale op een groot scherm laat zien, kan er bij elke goal een salvo aan special FX afgaan onder het donderend gejuich van de toeschouwers! Als jij het kan bedenken, kunnen onze technici het verzorgen.

t-shirt shooter? gaaf!

Shirtjes in de merchandise-stand wordt vaak zeer gewaardeerd door fanatieke sportfans. Ze lopen graag met de naam van hun favoriete club, atleet of coureur op hun rug rond. Het is reclame EN het publiek is er blij mee. Hoe gaaf is het als je deze shirts aan de mensen cadeau kan doen door ze zo het publiek in te schieten! Met onze T-shirt shooters is dit mogelijk. Deze wordt geleverd met een draagbare CO2 fles voor op de rug, en zo schiet je het T-shirt zo naar de achterste toeschouwers op de tribune. Ontzettend cool, en opvallen doet het zeker. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Voetbalwedstrijd nederland

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Blijf gezond! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.