Festival

RentFX verzorgt de meest uiteenlopende FX producties op festivals waarmee uw gasten op het evenement een nog grotere kick krijgen. Met special FX til je het festival naar een hoger niveau en maak je de show compleet. Voor festivalproducties hebben wij een uitgebreid assortiment voor zowel de indoor- en outdoorfestivals. Naast het leveren van special effecten, zoals CO2, confetti shooters of vlammensystemen, kunt u ook bij ons terecht voor een complete show of levering van uw FX verbruiksproducten. Naast onze standaard effecten ontwikkelen wij graag voor uw bijzondere gelegenheid special effects op maat. Heeft u een bijzondere aanvraag voor uw festival dan denken we graag mee om dit uit te werken. Waarvoor u ook bij ons terecht kunt is een complete eindshow voor uw festival! De eindshow zetten wij persoonlijk in elkaar aan de hand van uw wensen voor FX producten, de muziek en eventueel vuurwerk. 

Club evenement
CO2 effect huren bij RentFX

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Op zoek naar de perfecte invulling van de special FX voor het festival dat je aan het organiseren bent? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers. We denken graag mee om een geweldig resultaat neer te zetten, waarbij de bezoeker een verbluffend WAUW effect krijgt. Onze medewerkers zijn enthousiaste technici met passie voor FX, en halen graag het hoogst haalbare uit de show voor het beste effect. 

Wij werken uitsluitend met A-merken, zodat wij een betrouwbare kwaliteit kunnen waarborgen. 

ADE Olivier heldens

Special effects: méér dan een beetje spektakel

“De laatste jaren is het gebruik van special effects op een festival of evenement booming business. Sterker nog, we kunnen ons geen evenement meer voorstellen zonder de vlammenwerpers, de confetti of de CO2 pluimen. Waarschijnlijk zit het in ons DNA. Waren we als kind al gefascineerd door verhalen over vuurspuwende draken, was geen feestje compleet zonder slingers of het uitstrooien van gekleurde papiersnippers over ieders hoofd. Als volwassenen willen we die sensatie opnieuw beleven, maar dan in het groot. Bij RentFX maken we graag die droom waar en denken we mee!”

Bron: Jewa-Gas (Interview met RentFX) 

Referenties

Blijf op de hoogte van ...

Op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties? Meld je dan snel aan!

Alle special effects onder één dak

Werken met één aanspreekpunt, één leverancier voor alle special effects! Wel zo prettig natuurlijk. Meer service, meer flexibiliteit, meer kwaliteit. Het zijn za­ken die voor RentFX van belang zijn. Niet alleen voor klanten, ook voor leveranciers. Een relatie onderhouden is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend bij ieder bedrijf. Ook al is het last-minute: het kan altijd! Ook als er een evenement is op zondag en op zaterdag geleverd moet worden; wij zijn 24/7 bereikbaar. Het toont aan dat onze flexibiliteit loont en klanten dit geweldig vinden. Net als wij zelf zijn onze leveranciers snel, waardoor we snel kunnen schakelen als dit gevraagd wordt.