Verkoop

Opzoek naar specifieke special FX? Wij helpen graag om uw club, theater of horecazaak volledig in te richten met de juiste FX materialen. Er zijn talloze mogelijkheden om het gewenste effect te creëren en denken we graag over mee. Wij verkopen alles betreft confetti shooters, tot sparkulars en CO2 kanonnen ook accessoires zoals controllers en splitters kunnen we aanbieden om de sets compleet te maken. We denken graag mee om een compleet pakket samen te stellen van de producten van MagicFX, ADJ en Antari. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bellen effect RentFX

Rentfx partner van

Door het veelvuldig inzetten van special effects tijdens shows en producties, is de samenwerking tussen MagicFX en RentFX uitgegroeid tot een mooie vriendschap. Wij zijn net als de medewerkers van MagicFX gek van FX, maar doen anders dan hun zaken met de eindconsument. Wij verkopen zowel de hardware producten als de consumables en hanteren een grote voorraad. Opzoek naar een bepaalde kleur of maat confetti? Wij hebben het voor je en kunnen je ook last- minute voorzien! 

bellen special effect

Een greep uit de producten

Blijf op de hoogte van ...

Op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties? Meld je dan aan! 

Creëer geweldige evenementen

Voor zowel grote als kleine evenementen is het leuk om uit te pakken met unieke effecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan CO2 effecten en/of confetti effecten. Dit soort special effects zie je onder andere terug bij festivals, concerten en andere grote evenementen, maar kan ook leuk zijn voor een gender reveal party, bruiloften of verjaardagen. Het is wel raadzaam om FX producten alleen te gebruiken als je precies weet wat je doet. Onze experts leggen je graag alles uit over de effecten die wij verkopen. Opzoek naar iets unieks? Wij denken graag mee om middels maatwerk jouw droom werkelijk te laten worden.