Schoolfeest

Binnen onze klantenkring bevinden zich meerdere onderwijsinstellingen. Zowel basis-, middelbaar- en hoger onderwijs kennen zo hun evenementen.  Onze special FX spelen daar regelmatig een rol in. Zijnde het confetti en streamers, of soms CO2 jets, waarbij grote witte rookpluimen de lucht in worden geblazen. Sport- en speeldagen, schoolfeesten, kerstgala’s en open dagen om er maar een paar te noemen. Naast de audiovisuele techniek zijn wij in staat om met onze Special FX een ware belevenis te creeëren. Graag denken wij met je mee over wat wij voor jou kunnen betekenen. Of je nu docent of leerling bent, of een andere functie binnen de school heb. Wij gaan met u in gesprek over alle effecten die wij kunnen plaatsen op het schoolevenement.

Vlammen effect RentFX
Confetti gun special FX

confetti en zeepbellen in de aula

De leerlingen dansen en feesten onder het toeziend oog van de docenten op het schoolfeest. Op de Tafel van de DJ plaatsen wij een grote rode lanceerknop. Eerder op de dag hebben wij deze al geïnstalleerd en aangesloten op de MagicFX Powershot basisstation’s. Dit hebben wij getest en werkend aan de school overgedragen. Zodra de DJ op de rode knop drukt schieten er alle soorten confetti door de lucht heen. Een gezicht dat elke toeschouwer kan waarderen. Vervolgens worden de bellenblaasmachines aangezet, en 6.000 bellen per minuut vullen de ruimte en geven een geweldig aanzicht. Dit is slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Neem nog vandaag contact met ons op voor meer informatie.

CO2 FX

Kerstthema? Nu met sneeuw en ijs!

Geen witte kerst? Een natte, sombere en kille winter, zoals meestal in het najaar van Nederland. Het past niet echt bij het plaatje van de rode fel-verlichte vrachtwagens met een lachende kerstman er op, of de klinkende belletjes van de Arrenslee met prachtige kerstmuziek! Gelukkig biedt ons assortiment van sneeuwmachines daar een oplossing voor. Ongeacht wat de weergoden besluiten: met onze sneeuwmachines kan je zowel binnen als buiten zachtjes de elementen nabootsen in een sneeuwregen, of voor de grotere maten gaan, waarbij je een aanzienlijk aantal vierkante meters van een sneeuwgordijn kunt voorzien. 

Als dat niet genoeg is kan een koude mist die over de grond komt aanrollen wel dat Winterwonderland-gevoel geven. Met onze droogijsmachines laten we een nevel los in de ruimte die binnen minuten de hele ruimte bedekt in een wolkendek, waar ook doorheen gelopen en gedanst kan worden. Elke binnenruimte kan veranderd worden in een hemelplateau met sneeuw en mist. Als de winter zelf niet wil komen, dan gaan onze specialisten hem wel halen.