Bellenblaasmachine huren

Grote bellen, kleine bellen, UV bellen of zelfs bellen gevuld met rook. Wij hebben verschillende bellenblaasmachines in de verhuur die uw evenement van een leuk effect kunnen voorzien. Ideaal voor gebruik bij bruiloften of andere feesten. Een bellenblaasmachine is een gegarandeerde hit op iedere bruiloft, kinderevenement maar ook op festivals. In combinatie met een LED verlichting geven de bellen ook een mooi effect, waardoor je ze bijvoorbeeld ook een UV kan laten lijken. De bellen worden gemaakt d.m.v. echte bellenblaasvloeistof, deze wordt in het reservoir onder het wiel gegoten, een grote ventilator zorgt er dan voor dat de bellen door de zaal worden geblazen. Het is wel verstandig om dit op een absorberende ondergrond te doen, sommige ondergronden kunnen namelijk glad worden. Wij verkopen ook de bijhorende bellenblaasvloeistoffen in diverse maten. Voor clubs en andere gelegenheden is het wellicht verstandig om de ANTI slip vloeistof te gebruiken.

Bellen effect RentFX
Grote bubbels FX

Gele bellen? UV bellen? Grote bellen?

Wij hebben zowel bellenblaasmachines die grote bellen kunnen produceren als machines die alleen kleine, maar dan wel veel, bellen produceren. De machines zijn eigenlijk vrij simpel, er is een reservoir/bak waar de bellenblaasvloeistof in moet. In deze bak zit een ronddraaiend mechanismen met veel uiteindes die we allemaal kennen van de kinder bellenblaaspotjes. Al deze uiteindes draaien door de vloeistof waarna ze vervolgens voor een ventilator komen. Deze ventilator blaast de bellen de ruimte in. Hoe groter het uiteinde/het rondje, hoe groter de bellen. Hoe meer uiteindes/rondjes, hoe meer bellen. Belangrijk om te weten is dat deze vloeistof is gebaseerd op waterbasis, hierdoor zullen de bellen geen schade aan de natuur of uw meubels/vloer toebrengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat door het gebruik van deze vloeistof, na verloop van tijd de vloer glad kan worden. De meeste machines verbruiken ongeveer 1 liter per 20 minuten.

bellen special effect

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden werken we met één verhuur webshop, namelijk lichtgeluidhuren.nl. Via onze webshop reserveer je makkelijk al onze FX producten en verbruiksartikelen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een greep uit het assortiment

Blijf op de hoogte van ...

Vindt jij bellen ook zo mooi? Schrijf je dan ook in voor onze mooie nieuwsbrief! 

Bellen met rook huren

Naast verschil in formaat bellen, wat wordt veroorzaakt door het type bellenblaasmachine. Kunnen wij ook bellen produceren die een UV gloed hebben, UV bellen. Wanneer er met een blacklight op deze bellen wordt geschenen zullen de bellen licht groen/fluoriserend oplichten. Voor deze UV bellen is een speciale bellenblaasvloeistof noodzakelijk.

Bellen met rook ook dat is mogelijk. De MagicFX Smoke Bubble Blaster is een speciale machine dat zowel bellen als rook kan produceren. Daarnaast kan deze machine ook rook in de bellen stoppen. Zodra de bel knapt zal er een kleine hoeveelheid rook vrijkomen. Een zeer nieuw en leuk effect. Deze bellenblaasmachine kan tot wel 6000 bellen produceren per minuut