Bellenblaasmachine huren

Bellenblazer huren voor een kinderfeestje, disco, festival of ander evenement? Bij RentFX kunt u bellenblazers huren voor allerlei gelegenheden en verschillende afmetingen zalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bellenblazer of direct reserveren? Bel ons op 020 492 22 06 of mail naar info@rentfx.nl.

Bellenblazer huren voor een geweldige sfeer op uw feest

Waarom een bellenblazer huren? Bubbels op uw feest zijn dé kers op de taart. Voor een psychedelische seventies en eighties vibe, een romantische sfeer op een bruiloft of een sprookjesachtige setting op een festival. Zelfs met rook gevulde bellen behoort tot de opties middels de MagicFX Smokebubble Blaster. Een bellenblazer geeft een geweldig effect aan het decor van uw feest.

Bellenblazer huren? Dat doet u bij RentFX

Een bellenblazer huren bij RentFX betekent voor u een scherpe prijs, professionele kwaliteit en uitstekende service. Bij RentFX kunt u zowel een kleine als een grote bellenblazer huren, afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin de bubbels de show gaan stelen.

Bellenblazer huren en meer

Naast bellenblaas machines specialiseren we ons ook in de verhuur en verkoop van de meest uiteenlopende “old school” producten en special effects. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Confetti kanonnen / machines
  • Vernevel machines (d.m.v. droogijs)
  • Vuurwerkshows
  • Verlichting, audio en dj’s

Contact en reserveren

Heeft u vragen over een bellenblazer huren? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Ook voor het reserveren van onze grote of kleine bellenblaas machines kunt u mailen naar info@rentfx.nl of bel naar 020 492 22 06. Daarnaast bent u welkom om ons te bezoeken aan de Scheepsbouwersweg 1D in Landsmeer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search