Vuureffect huren

RentX verhuurt diverse vlammenwerper apparatuur voor het creëren van Stage Flames. Bekijk ons assortiment wanneer u een evenement of optreden wilt voorzien van een spectaculair vuur effect. Heeft u een vraag met betrekking tot een vlammenwerper huren? Neem gerust contact met ons op.

Een spectaculair vuur effect op het podium

Met de MagicFX Stage Flame trekt u pas echt de aandacht van uw publiek. Het vuur effect geeft optredens en shows een extra dimensie. De MagicFX Stage Flame heeft verschillende mogelijkheden ten aanzien van de vlamhoogte. Deze is in te stellen op 2, 4 en zelfs 8 meter hoogte. Wanneer u de apparatuur bij ons huurt helpen we u door het vervoeren, opbouwen en coördineren van de vuurshow. Aan professionele bedrijven met ervaring op het gebied van vlammenwerpers verhuren we de MagiFX Stage Flame afzonderlijk.

Professionele Stage Flames

De MagicFX Flamaniac is een Stage Flame apparaat voor professioneel gebruik. Dit plug & play systeem schiet op fenomenale wijze 5 kleuren vlammen in verschillende richtingen. De Flamaniac is DMX bestuurbaar en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De MagicFX bestaat uit kwalitatieve Europese onderdelen die het gebruik van de apparatuur compleet veilig maakt. De vlammen reiken tot 6 meter hoog.

Meer weten over vuur effecten voor uw evenement of show?

Bezoek, mail of bel ons als u meer wilt weten over de vlammenwerpers en vuur effect apparatuur van RentFX. Bekijk onze openingstijden.

RentFX

info@rentfx.nl / T: +31 (0) 20 492 22 06 / M: +31 (0) 653 450 106
Scheepsbouwersweg 1D / 1121 PC Landsmeer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search