Sparkular Huren

Een sparkular huren? RentX verhuurt diverse Sparkular apparatuur voor het creëren van het vuurwerk effect. Bekijk ons assortiment wanneer u een evenement of optreden wilt voorzien van een spectaculair vuurwerk effect. Heeft u een vraag met betrekking tot een sparkular huren? Neem gerust contact met ons op.

Feestelijk event met sparkle effect

Voor een sprookjesachtig, feestelijk of flitsende show zet u de Showven Sparkular in. De sparkular geeft een prachtig glitter effect waarmee het feest pas echt compleet is. Het bereik van de sparks ligt tussen de 2 en 10 meter hoog en is 100% veilig in de toepassing. De Sparkular geeft een vuurwerkeffect, maar werkt op basis van een poeder. U heeft er dus geen vergunning voor nodig. Een Sparkular heeft natuurlijk vulling nodig om te kunnen werken. Onze Sparkulars gebruiken twee verschillende soorten poeder. Wij beschikken over medium en large korrels. Het verschil tussen deze korrels is dat de large korrels wat langer branden. Mede hierdoor kunnen de korrels hoger gespoten worden door de Sparkular.

Sparkular (mini), Triple, Cyclone en de sparkular Fall

Ons assortiment van sparkulars is flink uitgebreid. Naast de standaard Sparular en de sparkular mini hebben wij ook geïnvesteerd in de sparkular triple, sparkular cyclone en sparkular fall. Voor elk evenement kunnen wij het gewenste fonteineffect creëren. Van een sparkular mini (fontein effect tot 3 meter hoog) tot een sparkular cyclone (fontein effect tot 10 meter hoog). Maar ook speciale sparkulars, zoals de sparkular triple (drie fonteinen in 1 apparaat) en de sparular fall (een hangend fontein effect tot 7 meter hoog). Wij adviseren je graag naar een juiste keuze.

Meer weten over vuurwerk effecten voor uw evenement of show?

Bezoek, mail of bel ons als u meer wilt weten over de vuurwerk effect apparatuur van RentFX. Bekijk onze openingstijden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search